Gıda Hattı - Güvenç Konyalı

İçeriğe git

Ana menü:

Türkiye Lezzet Ödülleri Sahiplerini Buldu    Haberin Linki

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri verildi. Türkiye’nin en iyi markası seçilen Mado, en iyi sütlü tatlıcı ödülünü de aldı.

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri Töreni, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Türkiye’nin lezzet markaları
Yarışmada yapılan oylama sonucu Türkiye Lezzet Ödülleri’ni kazanan markalar şöyle:
En İyi Baklavacı: Çelebioğulları
En İyi Yemek Programı: Arda’nın Mutfağı
En İyi Şef: Mehmet Yalçınkaya
En İyi Sütlü Tatlıcı: Mado
En İyi Steakçi: Şazeli
En İyi Sokak Lezzeti: Tatlıcı Sefa
En İyi Pide: Neli Pide
En İyi Pastane: Dilek Pastanesi
<<< En İyi Türk Mutfağı: Güvenç Konyalı >>>
En İyi Mekan Tasarımı: Şazeli
En İyi Marka: Mado
En İyi Lezzet Bloggerları: Guru Kafa
En İyi Künefeci: Asi Künefeleri
En İyi Kurufasulyeci: Süleymaniye Kurufasulyecisi
En İyi Köfteci: Can-u Can Köfte
En İyi Kebapçı: Hacıbaşar
En İyi Gastronomi Şehri: Şanlıurfa
En İyi Gurme ve Yemek Yazarı: Aydan Üstkanat
En İyi Gastronomi Okulu: İstanbul Bilgi üniversitesi
En İyi Esnaf Lokantası: Rize Liman Lokantası
En İyi Dönerci: Özler Döner
En İyi Çorbacı: Menekşe Paça Çorba
En İyi Çıkış Yapan Marka: Torku
En İyi Balıkçı: Coşkun Balık
 
İçeriğe dön | Ana menüye dön